‘Dames en Dekens’ (1 tot 4 jaar) 10u30,11u30 en 14u50

‘Dames en Dekens’ (1 tot 4 jaar) 10u30,11u30 en 14u50

Datum: apr 14, 2017 Leeftijd: 1 tot 4 jaar Prijs: € 10 Type: baby- peutervoorstelling Locatie:Tinnepot - Bouffonzaal
Tickets

Judith de Klerk maakt sinds 2007 voorstellingen voor jonge kinderen. Voor haar nieuwste voorstelling ‘dames&dekens’ heeft zij zich special gericht op de belevingswereld van kinderen vanaf 12 maanden (tot 4 jaar).

Elk jong kind raakt overweldigd door de geluiden en beelden om zich heen. De ervaring van wat hij hoort en ziet is van grote invloed op zijn onmiddellijke gedragingen en uiteindelijk ook op zijn innerlijke (on-)rust.

Judith presenteert met ‘dames & dekens’ een voorstelling waarbij geen verhaal of anekdote wordt gepresenteerd. Het geheel van klanken, beelden en bewegingen toont een meer sensitief-muzikale compositie. Op deze wijze stelt Judith de kinderen in staat om hun focus op sensitieve wijze op het gebeurde te richten, de voorstelling aandachtig te aanschouwen en zo tot rust te komen.

Judith wil met haar voorstellingen de verbeelding van de kinderen vergroten. Vaak hoort ze opmerkingen van ouders en leerkrachten die verbaasd zijn dat ze de kinderen nog nooit zo lang geconcentreerd hebben zien kijken. Geniet ervan!